Over ICTAdvies

ICTAdvies heeft een ervaringscultuur. Wij zijn gewend onze kennis op te bouwen gedurende onze werkzaamheden en daarmee ook direct weer in de praktijk te brengen.  Onze no-nonsense cultuur staat borg voor het succesvol verloop van onze projecten en diensten.

Wij werken met open vizier en vinden “afspraak is afspraak” de beste werkwijze. Onze klanten staan nooit voor onaangename verassingen, maar weten vanaf aanvang waar men aan toe is.

Ondanks dat wij diensten en producten promoten zijn wij volledig onafhankelijk van leveranciers. Daarmee blijven wij goed instaat objectief onze adviseringdiensten te leveren.

Met ICTAdvies gaat u op het doel af

Met ICTAdvies gaat u op het doel af

Ons enthousiasme voor ons vak, maakt dat wij onze klanten levendig verhalen over onze ervaringen met projecten, diensten en producten, zodat er vlot inzicht ontstaat en keuzen gemaakt kunnen worden die de toekomst positief beïnvloeden.

Spreekt onze cultuur en werkwijze u aan? Bent u van mening dat deze mentaliteit uw projecten ten goede kan komen?

Dan zorgen wij graag bij u voor die frisse wind, die soms gewoonweg nodig is en verhelderend werkt om een pas terug te doen en weer op de goede weg te komen. Neemt u contact op voor de volgende stap!