ICT Resources

U wilt meegaan met de ICT evolutie. Oude structuren veranderen in nieuwe structuren en methoden. Daarbij wilt u zelf de regie in handen houden. Om alle wensen en ideeën uit te voeren heeft u extra handen nodig. Maar niet voor eeuwig! ICTAdvies kent als geen ander de tijdelijk behoefte van ICT expertise, die na het project weer vertrekken kan. U kunt het beste op de lange termijn investeren in expertise die blijvend met uw business mee evolueert. Daarom heeft ICTAdvies met TeamWork, Flexpertise.nl in het leven geroepen. Het ICT platform waar u uw vraag kunt onderbrengen. U komt in aanraking met de beschikbaarheid van voor u belangrijke expertise en specialisten waar u tijdelijk gebruik van kunt maken.

Bij Flexpertise vindt u ook experts die zich per uur, dagdeel of dag verhuren. Voor een periode vast te leggen, maar zonder dat dit full time moet zijn. Dat kan natuurlijk wel, maar het is soms niet handig als het gaat om de economische belangen tijdens projecten goed in de hand te houden. Flexpertise maakt het u mogelijk uw kosten te beheren, uit te smeren over een langere verdien periode, zodat u wel uw projecten van de grond krijgt, zonder dat u om financiële redenen het van te voren moet afblazen. Uw organisatie plukt de vruchten als uw project gewoon wel plaatsvindt.

Flexpertise

Your source to a flexible workforce

Meten is weten. Ga naar Flexpertise.nl en plaats uw vacature. Kies een basis waarop u dit wilt doen en zie hoe u vlot inzichtelijk krijgt wat uw mogelijkheden zijn. Bel of mail ons gerust voor meer informatie!